Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tecnomir Grup Srl-D
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Placaj fag clasa D/D
1150 €
Brand
Bricoflor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Placajul din fag este o alternativa excelenta la cel din mesteacan si poate fi folosit intr-o varietate de aplicatii atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Placajul nostru din fag, disponibil la Tecnomir.ro, are o suprafata neteda si reprezinta o solutie durabila si usor de prelucrat, fiind ideal pentru diverse proiecte de constructii sau bricolaj. Datorita rezistentei si versatilitatii sale, acest tip de placaj este o alegere potrivita pentru profesionisti din diferite domenii.

Placajul este realizat din furnire de fag de 2,1 mm grosime, dispuse incrucisat si lipite cu adeziv pe baza de rasina fenol-formaldehida [E1]. Ambele fete sunt slefuite, iar produsul este disponibil in clase de calitate B pana la D.
Clasa B este aproape lipsita de defecte, cu mici noduri, in timp ce clasa D poate prezenta defecte estetice.

Acest placaj este ideal pentru o varietate de proiecte de constructii, mobila si prelucrare a lemnului, datorita calitatilor sale superioare.

Pentru informatii suplimentare despre disponibilitatea placajului de fag sau pentru a discuta despre alternativa de placaj furniruit cu fag, ori pentru a primi recomandari cu privire la tipul potrivit de placaj pentru proiectul dvs., contactati echipa noastra - suntem aici sa va ajutam!
Din Gura in Gura
Alte Produse